ESKÜVŐI NYAKÖRV ÉS PÓRÁZ SZETT

Most ajándék masnival

Örömmel mutatjuk be a Magyarországon egyedülálló esküvői Nyakörv és Masni szettjeinket! A fenntarthatóság elveit követve, a Diora Luxus Esküvői Ruhaszalonnal karöltve, hoztuk létre az első esküvői kutya kiegészítő kollekciónkat. Varázslatos selymek, csipkék, tüllök érkeztek hozzánk, amikből szabadon alkothatunk, hogy alkalomhoz illő pompába öltöztethessük a kicsi és nagy gyűrűhordozó négylábúkat. 

Nem hagyunk kárba veszni egy centiméter anyagot sem, mindent felhasználunk az utolsó kis csipkéig! Minden egyes Nyakörv egyedi és kézzel készült, nincs párja.

FONTOS: Kérjük megjegyzésben írd meg nekünk a kutyusod nyakbőségét!

Fém karabínerrel szereltük fel mindegyik különleges alkalmi Nyakörvet a gyűrűk megfelelő rögzítéséért. Saját tapasztalatomból kiindulva ez a legbiztosabb megoldás, ugyanis a mi esküvőnkön Rozi a gyűrűket elhagyta a nyakából a nem megfelelő rögzítés miatt (vékony, selyem masni) - ami igazából fergetegesen viccesre sikerült, de az egy másik történet. 

MINDEN ESKÜVŐI SZETT VÁSÁRLÁSA ESETÉN 5%-OT AZ ÁLLATBARÁT ALAPÍTVÁNY KUTYUSAINAK KÜLDÜNK SZERETETTEL. 

Köszönjük, hogy segítesz Te is!


Variáció kiválasztása:

9 950 Ft-tól
Please select variants first

Kategóriák

Ha bármilyen elképzelésed van, színnel, mérettel csipkével, kövekkel kapcsolatban kérlek jelezd felénk megjegyzésben, mindent megoldunk, amit tudunk!