BIOTHANE PÓRÁZ 3 MÉRETBEN

HÁROM MÉRET KÖZÜL VÁLASZTHATSZ:
  • 120 CM PÓRÁZ
  • 180 CM PÓRÁZ
  •  10 MÉTERES KIKÉPZŐ/GYAKORLÓ PÓRÁZ

Egy igazán praktikus alapdarab. Kosz, víz és időtálló. Nem mellesleg csodaszép megjelenést kölcsönöz letisztult tervezésével és vegán bőr kiegészítőivel.

Már Fekete, neon sárga és oliva színben is kapható

Olyan mintha, bőr lenne, pedig BioThaneből készült, roszdamentes acél kiegészítőkkel, amik nem karcolódnak. Ez tényleg egy életre készült. Nagyon erős és személy szerint imádom, hogy nem kell érte aggódnom. Sárba eshet, kakiban hempereghet (ne tegye, de, ha mégis...) ha nagyon koszos csak megmosom mosószeres vízzel, nem lesz semmi baja.

Itt most a legkényelmesebb felszerelést akartuk létrehozni, reméljük, nektek is úgy megkönnyíti a mindennapokat, mint nekünk!

Egyéb kiegészítőket külön tudod hozzá megvásárolni!

A kombinálható pórázt tudod, hosszú, illetve rövid pórázként is kombinálni, ahogy épp az alkalom megkívánja.


Ha a gyakorló póráz mellett döntesz:

Nagyobb teret kap kutyusod séta közben a kalandozásra, vagy trainingre is használnád a 10 méter adta biztonságot és egyben szabadságot! Mi is nagy hasznát vettük a behívás tanulásánál. Biztonságot ad a gazdinak és a kutyusnak egyaránt. 

Mikor válaszd a biothane pórázt textil társaival szemben?

Ha nagy valószínűségget a földön fogja húzni a kutyus, akár a sárban. Ennél egyszerűbben tisztítható anyag ilyen szakító szilárdsággal tudtunkkal nincs a piacon. Mi is nagyon szeretjük és akik eddig tőlünk rendeltek is nagyon meg vannak elégedve:) Lásd a google értékeléseinkben.


Természetesen szettben is elérhető, tudsz hozzá választani hozzáillő Biothane nyakörvet is!

Három színben kapható:

  • Fekete
  • Zöld
  • Neon sárga


Variáció kiválasztása:

4 750 Ft-tól
Please select variants first

Válassz hozzá nyakörvet is!

Kategóriák