My Bulldog – levendulás és citromfüves permet

Nincs raktáron

Kiszerelés: 200ml

Illat: levendula és citromfű

Gyógynövények: levendula, citromfű és zsálya

Különlegessége: zárható permetezőfejjel

19.950 Ft / l - A termék felbontástól számított 12 hónapig vagy a terméken feltüntetett szavatossági időn belül felhasználandó.

Milyen esetekben ajánlom a levendulás és citromfüves permetet?

Akkor válaszd, ha kutyád szőre könnyen csomósodik vagy el szeretnéd kerülni a gyakori fürdetést és frissítenéd a bundáját... A gyógyhatású gyógynövényeknek köszönhetően könnyen fésülhetővé és csillogóvá varázsolja a szőrt valamint eltünteti a kutyaszagot, de nincs erős parfüm illata.

Kifejezetten a szőr ápolására fejlesztették.


Tudom milyen rossz, amikor szeretnéd felfrissíteni a kutyád budnáját, de nem akarsz a bőrébe tapadó szárazsampont használni és gyakra fürdetni. Éppen ezért úgy fejlesztettük a permet receptúráját, hogy valódi, ellenrőzött ökológiai gazdálkodásból származó, igazoltan gyógyhatású gyógynövényeket használunk benne, ami segít frissíteni a szőrzetet fürdetés nélkül is.

Mi a titka?

A minőségi alapanyagok és a gyógyhatású gyógynövények, melyek ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak és segítenek a kellemetlen szagok eltüntetésében. Már az első használat után érezhető az eredmény, amit a minőségi alapanyagok és gyógynövények közösen produkálnak. Nem kell félned! Ugyanúgy mint a többi termékünkben, a My Bulldog permetben sem találsz kőolajszármazékot, tartósítószert, illatanyagot, pálmaolajat és olyan alapanyagokat, melyek károsak kutyád egészségére és a környezetre.

Mitől ilyen hatékony a My Bulldog permet?

  • valódi gyógynövények
  • vegyszermentes receptúra 
  • gyógyhatású illóolajok

Variáció kiválasztása:

3 980 Ft
Please select variants first