My Bulldog Tonic – gyógynövényes redő-, fül- és szemkörnyék ápoló tonik

Kiszerelés: 200ml
Illat: zsálya
Gyógynövények: zsálya és levendula
Különlegessége: zárható kupakkal
Kölyökkortól használható: igenMennyi időre elég: kb. 4 hónap

22.450 Ft / l - A termék felbontástól számított 12 hónapig vagy a terméken feltüntetett szavatossági időn belül felhasználandó.

Milyen esetekben ajánlom a My Bulldog Tonic gyógynövényes tisztító folyadékot?

Akkor válaszd, ha kutyád szemkörnyéke gyakori tisztításra szorul vagy esetleg a bőrredői és a fülei érzékenyek. Néhány nap alatt megszüntetheti a szem körüli pirosságot a gyógyhatású gyógynövényeknek köszönhetően.

Kifejezetten a szemkörnyék, a redők és a fülek tisztítására fejlesztettek.

Tudom, milyen rossz, amikor a kutya megállás nélkül vakarja a szemkörnyékét, a fülét vagy a redőit. Éppen ezért úgy fejlesztettük a Tonic receptúráját, hogy valódi, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, igazoltan gyógyhatású zsályát használunk benne, ami segít hamar eltüntetni az irritációt és a pirosságot.

Mi a titka?

A minőségi alapanyagok és a gyógyhatású gyógynövények, melyek ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak, jól tisztít és hamar rendbe hozza az érzékeny bőrt. Néhány használat után már látható az eredmény, ami a minőségi alapanyagok és gyógynövények közösen produkálnak. Nem kell félned! Ahogy a többi termékünkben, a My Bulldog Tonicban sem találsz kőolajszármazékot, tartósítószert, illatanyagot, pálmaolajat és olyan alapanyagokat, melyek károsak kutyád egészségére és a környezetre.

Mitől ilyen hatékony a My Bulldog Tonic?

  • valódi gyógynövények 
  • hidratáló finomítatlan olajok 
  • vegyszermentes receptúra 
  • gyógyszertári minőségű bórvíz 
  • gyógyhatású illóolajok 
4 490 Ft
Please select variants first