Anya és lánya közös vállalkozása.  • Vegán anyagokkal dolgozunk
  • Nem használunk műanyagot (acél kiegészítő csatok)
  • Természetes anyagokkal impregnálunk
  • Egyedi tervezést is vállalunk (cicáknak is )


Szenvedélyes alkotók vagyunk.  

Az évek során sokszor éltünk egymástól akár több kontinensnyi távolságra, mégis mindig találtunk közös pontokat, ami mélyítette a köztünk lévő kapcsot. ROZI a márka egy régóta dédelgetett álmunk, hát belevágtunk. 

Kézzel készítünk kutya kiegészítőket a fenntarthatóság elveit szem előtt tartva. Természetes anyagokat használva a lehető legpraktikusabb formatervezésre összpontosítva alkotunk!


ROZI az inspirátor

Rozi vagyok, a barátaimnak csak Cicabogár. Bár a cicáktól félek, mint a tiszta vizes fürdetéstől (a tavakba úgy csobbanok, mint egy sellő) ez nem gátol meg abban, hogy, ha látok egyet elővegyem a mély hangú ugatásom, amin mindenki csak mosolyogni szokott, mert azt mondják nehéz komolyan venni, teljesen lerí, hogy be vagyok rezelve. 

Teljes mértékben két gazdás kutty lettem, a szüleim néha megviccelnek, egymástol 1 km-re megállnak egy tisztáson, vagy az erdőben és nem hív egyikőjük se. Ilyenkor egyiktől a másikig sprintelek, aztán vissza... aztán vissza... aztán vissza... Próbálok a legigaszságosabb lenni kettőjük között.

Autozni annyira szeretek, hogy hajlamos vagyok elragadtatni magam és behuppani egy-egy nyitott autóba az út szélén.

NAGYON szeretem a simit. Imádom az embereket, mindegyiket, inkább velük szoktam ismerkedni, mint négylábú társaimmal. Még soha nem mondtam nemet simogatásra. Teljesen függő vagyok. 

(pacsiért sosem kaptam jutifalatot, csak simit, úgyhogy bárkitől simit szeretnék csak adagolom a pacsikat. Egyiket a másik után...)

Ami biztos, hogy egy elegáns masnival a nyakamban kivétel nélkül mindenkit elvarázsolok, kiemeli a kedvességem azt hiszem. A nyakörvek olyan pihe-puhák, hogy ha mami lógatja a kezében beleteszem a buksimat.